Geschiedenis

M. Kuyf Systeemplafonds V.O.F. is al ruim 30 jaar werkzaam in de afbouw sector. Het bedrijf is in 1981 opgericht door Martin en Marian Kuyf. Na eerst een aantal jaren samen te hebben gewerkt, zijn er in 1983 vanwege het groeiende klantenbestand, voor het eerst medewerkers bij gekomen om aan de vraag te kunnen voldoen. In 1993 is de rechtsvorm is aangepast naar V.O.F. Vanaf die tijd is het bedrijf alleen maar gegroeid. Gezien de uitbereiding in producten en diensten, waarbij Spanplafonds een grote rol spelen, Is de bedrijfsnaam veranderd in Kuyf Plafonds

Klanten

Ons streven is om u als klant een zo compleet mogelijke oplossing te bieden. Door nieuwe ontwikkelingen ten aanzien van producten op de voet te volgen, krijgt u bij ons een gedegen en actueel advies. Voordat we nieuwe producten adviseren, bekijken we altijd eerst of de kwaliteit gewaarborgd is. Bij ons staat de klant op de eerste plaats, of het nu om kleine of om grote projecten gaat. Samen met u zoeken wij naar een duurzame en gepaste oplossing voor uw project. Kortom; wij zijn pas tevreden als u het bent.

Werkgebied

Ons werkgebied bestrijkt heel Nederland. Op eigen kracht beleveren en voeren wij complete utiliteitsprojecten uit op het gebied van plafonds, wanden, en verlichting. Maar ook voor particuliere sector bieden wij passende oplossingen voor elke ruimte in huis.

Kwaliteit

Om een zo hoog mogelijk kwaliteits niveau te kunnen halen, maken wij uitsluitend gebruik van topmerken, zoals CILING spanplafonds, Armstrong, Rockfon, NE, Luxalon plafonds, Knauf enz. Hierdoor staan service en garantie bij ons nooit ter discussie. Dit alles bieden wij aan tegen scherpe prijzen.